we hebben niet stilgezeten afgelopen maanden!

De demonstratie ruimte heeft een tribune gekregen, waardoor de achterste 3 rijen nu ook goed zicht hebben, op alles wat er op het podium gebeurt!

Er is een beamer gekomen, waarmee we mooie beelden en filmpjes van glasobjekten en glasblazers van over de hele wereld kunnen laten zien…

Mark heeft een geweldige assistent, die hem af en toe komt helpen met de zwaardere klussen en de koudbewerking (slijpen &polijsten; wat een kunst op zich is!) en óók een Engelsman : John Burton.

De winkel een gedeeltelijke make-over heeft gehad, waardoor er weer een deel van de verlanglijst kan worden afgestreept.

We prachtig mooie nieuwe gedenk-objekten hebben gemaakt.

Openingstijden & Entreeprijzen

Openingstijden

Woensdag t/m zaterdag : 10.00 – 17.30 uur
Zondag: 11.00 – 17.00 uur
Maandag en dinsdag : gesloten

Demonstratie glasblazen

1 april t/m 31 oktober
Woensdag t/m vrijdag : 14.00 uur
Zaterdag en zondag : 14.00 uur

Entreeprijzen

Van 4 t/m 12 jaar : € 3,50 p.p.
Vanaf 12 jaar : € 5,00 p.p

 

Demonstraties & Workshops

Workshops

Bent u gefascineerd door het glasblazen en wilt u het zelf eens proberen? Dat is mogelijk! Wij bieden hiervoor diverse mogelijkheden, u kunt tijdens een workshop zelf een zwaantje of presse-papier maken. Het is ook mogelijk om een startdag te volgend, u gaat dan echt blazen en maakt in een dagdeel verschillende objecten van glas. Een creatieve invulling vanbijvoorbeeld uw familiedag of bedrijfsuitje. Van 1 nov.tot 1 april workshops Zwaantje maken alleen in het weekend, of het moet een groep zijn vanaf 10 pers. Workshop Presse Papier ook alleen in het weekend voor groepjes tot 4 pers.

Let op! Mark zn agenda is VOL, dus er zijn nog maar heel weinig tijden over om een workshop te volgen. “Heeft u dit weekend nog plaats voor 2 pers.om een workshop te volgen?” moeten we dus bijna altijd met “nee, het spijt me” beantwoorden.